Bedden en dekbedden in de showroom van Woninginrichting van Breukelen

Voor nieuwe dekbedden voor uw slaapkamer kunt u inspiratie opdoen in de showroom van Woninginrichting van Breukelen in Zwolle. Uw slaapkamer krijgt een geheel nieuwe look dankzij de uitgebreide slaapkamercollectie van  Woninginrichting van Breukelen. Naast dekbedden verkopen we ook kussens, bedden en linnenkasten. De gehele collectie is van hoge kwaliteit, wat uw comfortten goede komt . Zo garanderen we u een goede nachtrust.

Bezoek onze showroom
  • Hotel slaapkamer

Dekbedden & Kussens

Voor het aankleden van uw slaapkamer hoeft u bij Woninginrichting van Breukelen de dekbedden niet over te slaan. Hier hebben we een uitgebreide collectie van, die bestaat uit verschillende soorten dekbedden en kussens passend bij de ledikanten. De dekbedden en kussens variëren in materiaal en samenstelling, maar dragen allemaal bij aan een heerlijke, comfortabele nachtrust in uw nieuwe bed van Woninginrichting van Breukelen. . Probeer op uw gemak de kussens uit en zoek de uitvoering die het beste aansluit bij uw slaapstijl.

  • Bed met licht beddengoed
  • Bed met grijs beddengoed

Bedden & Linnenkast

Ideaal bij het uitzoeken van een nieuwe slaapkamer is als u alles bij hetzelfde bedrijf kunt aanschaffen. Bij Woninginrichting van Breukelen kunt u naast de bedden en boxsprings bijvoorbeeld ook een linnenkast uitkiezen. In de showroom zijn verscheidene combinaties te zien. Indien een van de samenstellingen u geïnspireerd heeft, dan is het mogelijk deze slaapkamer ook bij u thuis in te richten. U kunt een combinatie uitkiezen, maar het is uiteraard ook mogelijk stijlen te combineren. De uiteindelijke inrichting is natuurlijk geheel aan u. Onze medewerkers bij Woninginrichting van Breukelen in Zwolle voorzien u graag van advies voor uw nieuwe slaapkamer.


  • Lichte eenpersoons slaapkamer
  • Grijs aangeklede slaapkamer