Kom kijken in de showroom van Woninginrichting van Breukelen

Bezoek de showroom van Woninginrichting van Breukelen in Zwolle en bekijk ons aanbod raambekleding en vloerbedekking. Onze artikelen bieden hoogwaardige kwaliteit waar u nog lang plezier van zult hebben. Voor vragen en advies kunt u altijd terecht bij de ervaren medewerkers van Woninginrichting van Breukelen die daar altijd aanwezig zijn. Zij staan voor u klaar om de geschikte raambekleding en vloerbedekking voor uw huis met u uit te zoeken.

Bezoek onze showroom
  • Woonkamer paarse gordijnen

Holland Haag

Een andere optie voor raambekleding zijn de gordijnen van Holland Haag, geleverd door Woninginrichting van Breukelen. Dit zijn zeer stijlvolle gordijnen die in meerdere uitvoeringen te verkrijgen zijn. Ze worden gemaakt van transparante stoffen, overgordijnen en unistoffen. De gordijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt met speciale vlamvertragende materialen.

  • Raam met blauw en grijs gordijn
  • Woonkamer met paarse gordijnen

Vloerbedekking

Naast de raambekleding kunt u bij  Woninginrichting van Breukelen ook de vloerbedekking kiezen voor uw huis. Ook hiervoor kunt u bij onze medewerkers in de showroom terecht. We adviseren u graag over de vloerbedekkingen van onder meer Heuga, Desso, Bonaparte, Parade, Tretford, Mflor, Novilon en Marmoleum & Coral.

  • Man legt vloerbedekking
  • Man legt vloerbedekking